summer in the city

_99A7800

_99A7779

Stockholm är bäst på sommaren och även om jag älskar att resa så är det rätt najs hemma nu, bästa tiden ju. Bambi, Daniel och jag glassar på uteserveringar, hänger i lekparker och tar långa svala kvällspromenader. Mys!

Jag har på mig tunika/klänning från Åhlens (på rean!), sandaler från Valentino (liknande här), solglasögon från Chloé och en väska från Gucci (liknande här).

***

Stockholm is at it’s best during summer and I’m really enjoying my city right now (even though I love to travel!). This is the best time! Me, Bambi and Daniel are hanging in parks, taking breezy evening strolls and sipping on cold drinks/icecreams/etc all days long. Yey!

I’m wearing a tunic/dress from Åhlens (on sale here), sandals from Valentino (similar here), sunglasses from Chloé and a bag from Gucci (similar style here).

LOADING..