Bambi lately

IMG_7079

IMG_7276

IMG_7674

IMG_7603

IMG_7527

IMG_7214

IMG_7437

IMG_7670

Hej och hallå! Bambi älskar sommaren, vi är ute och busar och leker hela dagarna och så myser vi på altan med böcker, Bambi älskar böcker och så hänger vi och slappar bara, i våra nya Ipanema-sandaler. Trodde inte Bambi skulle gilla den där grejen mellan tån men hon trivs jättebra i dom! Hennes favoritbok just nu är pussboken, där får man pussa olika djur och sist sig själv (spegel). Jättekul! Och så har vi hunnit med att ta första badet med bubblor med Alfons Åbergs duschtvål. Det var skoj! Hej då!

***

Hi and hello! Bambi loves summer, we are out doors playing and having fun all days long and enjoying time at our balcony with books, Bambi loves books and we’re just hanging and relaxing in our new Ipanema flip flops. I didn’t think Bambi would like the toe thing but she didn’t mind at all, she loves them! Her favorite book right now is the ‘Kiss’ book where you kiss animals and last but not least yourself (a mirror). Very funny! And we also took the first bath with bubbles, she really enjoyed that! Bye bye!

  1. Jenny skriver:

    Hon e så lik dig!!! så söt!!

  2. Hello cuties! Thank you for sharing wondeful pictures of your bunch of joy with us

  3. Sally skriver:

    She’s beautiful! So chic in the stroller. So big for her age.

  4. Annie skriver:

    Åh men sötaste!!?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..