Boklust med BookBeat

BOOKBEAT_caroline1

Jag älskar en god bok och nu när jag samarbetar med BookBeat, som är en ljudbokstjänst i mobilen, lyssnar jag mer än någonsin! Det är riktigt avkopplande att lyssna på böcker. Här har ni lite rolig ‘bokfakta’ om mig!!!

Senast lyssnade bok?
‘Jag är Zlatan Ibrahimovic’.

Därför lyssnade jag på den?
Jag tycker Zlatan är en fascinerande person och så är han en favorit på planen.

Min favoritbok?
Oj vad svårt, en favorit är ‘Kvinnan på tåget’ av Paula Hawkins.

Min favoritgenre på böcker?
Ju mer spännande desto bättre. Men jag gillar också fakta och biografier om det är något/någon jag är intresserad av. Men nagelbitare av rang är favoritgenren.

Den här boken skulle jag vilja leva i?
Jag skulle kunna tänka mig att hoppa in i ‘En världsomsegling under havet’ av Jules Verne, men bara för ett tag! Jag gillar äventyr och det dom är med om verkar magiskt.

Den här boken skryter jag om att ha läst?
Inte skryter kanske men är rätt nöjd över att ha tagit mig igenom Krig och Fred av Tolstoj en gång i tiden. En riktigt ikonisk klassiker.

Vilken bok ska jag läsa härnäst?
Jag har två böcker jag vill läsa, som liksom står på kö, det är ‘Millenium’ av David Lagercrantz och ‘Konsten att höra hjärtslag’ av Jan­ Philipp Sendker.

Mitt favoritbokgodis?
Chips, Coca Cola Zero och punchpraliner! Mums!

Mitt bästa tillfälle att lyssna på ljudbok?
Helt klart när jag är på resande fot, BookBeat är bästa ressällskapet!

Psst!!! Du vet väl att med koden ‘carolinesmode’ får du prova BookBeat fritt i en hel månad?!? Välj bland tusentals böcker att lyssna och läsa direkt i mobilen och surfplattan. Ingen bindningstid och enkelt att komma igång! Här registrerar du dig!

LOADING..