#GLITTERISTA

glitterblogg1

giltterblogg_2

Glitter har äntligen öppnat webbshop och jag har klickat hem en hel massa saker. Bland annat en ursnygg klock- och smyckeförvaring i beigerosa, massa fina armband och chokerhalsband som är superhett nu samt en plattång som också kan locka (hur bra?!? Perfekt på resan så slipper man packa två!). Du hittar alla produkterna i Glitters nya webbshop.

Nu har jag i samarbete med Glitter ett kampanjerbjudande till dig, du får 20% på allt (ord.pris, erbjudande kan ej kombineras med andra) om du använder koden Caroline20 (gäller till den 3 juni 2016).

PS. Om du tar en bild på dig i Glitterprodukter eller bara på Glitterprodukterna och instagrammar med hashtaggen #glitterista kan du ha chans att bli Glitterista och publicerad på Glitters webbsida och sociala medier!

LOADING..