EFI Intuition Sensitive Care

IMG_5946

IMG_5952
 
IMG_5912

IMG_5957

Jag har testat en hel del olika metoder för att få bort hår på benen genom åren men har alltid återkommit till rakhyvel. Det är enklast och smidigast tycker jag, ett snabbt sätt att få lena och snygga ben. För en tid sedan blev jag introducerad till EFI, hyvlar som man abonnerar på. Som abonnent får man en ask med 6 bladrefiller var fjärde månad för det totala priset av 288 kr. Väldigt smidigt att få det hem i brevlådan tycker jag, en mindre sak att slippa tänka på!

EFIs Intuition Sensitive Care är ett allt-i-ett system och man behöver inget raklödder utan allt sitter i hyveln.  Bladen är omgivna av en raktvål som skummar i kontakt med vatten, raktvålen innehåller Aloevera och E-vitamin som gör huden mjuk och len. Enkelt, smidigt och snabbt, perfekt med allt-i-ett när man som jag är i farten hela tiden!

Jag är supernöjd med hyveln och älskar att man slipper rakskum. Själva raktvålen löddrar lätt och hyveln glider fint. Benen blir lena och inte irriterade efter rakningen. Det är viktigt tycker jag, man vill inte komma ur duschen med rödprickiga och irriterade ben. Med den här hyveln upplever jag att benen känns perfekta direkt!

Nu har jag ett samarbete med EFI där du får ett gratis provpaket av Intuition, det enda du betalar är portot på 19 kr. Ett kanonerbjudande som jag absolut tycker du ska prova på! Du blir inte förpliktigad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera så meddelar du bara EFI inom 2 veckor efter du mottagit startpaketet. Här kommer du till erbjudandet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..