ANNONS

Pandora ESSENCE Collection

/

pandora_blogg1

pandora_blogg2

Jag älskar smycken med en mening, som är personliga och som betyder något för mig. Jag är helt såld på Pandoras ESSENCE Collection som har allt det och lite till! Kollektionen består av berlocker som inte bara är vackra utan som också var och en har ett budskap som till exempel Strength och Freedom, det är dom berlockerna som jag bär på bilden.

Det är två viktiga saker för mig, att få styrka, känna att man klarar saker man kanske inte egentligen tror att man vågar, men så testar man och så fixar man det! Och så har vi frihet, det är viktigt, att få vara fri. Dessa två går lite hand i hand, ju mer man vågar ju friare kanske man blir? Jag känner mig verkligen priviligerad med så mycket frihet och möjligheter i livet och varje gång jag tittar på mitt armband påminns jag om det och hur viktigt att göra något bra av den möjligheten!

Ett sånt här armband är en fantastisk gåva till sig själv men också till en kär vän. Det är så kul tycker jag, när man kan designa ett smycke så det blir personligt och har en mening. Du hittar alla charms och armband hos Pandora här!

I samarbete med Pandora.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00