ANNONS

lately

/

IMG_5759

På mitt skrivbord, inbjudningar från Chanel och Lala Berlin. Ser så framemot att spana in nya Chanelbutiken som nu öppnar här i stan, också ser jag framemot att spana in Lala Berlins höst. Två favoritmärken!

***

On my desk, invitations from Chanel and Lala Berlin. I can’t wait to check out the Chanel store that opens up here in Stockholm, also excited to see the Lala Berlin collection. Two of my favorite brands.

L1070190

Jag var på pressvisning på Lindex, det kommer massa fina grejer till hösten. Det här var mitt favorithäng, lite spets, fin tröja med klockade ärmar (syns inte på bilden tyvärr) och så halssmycket! Fint!

***

I went to Lindex showroon and saw the fall preview. This was my favorite rack, some lace, a nice sweater and the necklace! Nice!

IMG_5751

Snyggaste sommarklänningen från HunkyDory är äntligen min! Nu vill jag ha sommar! Du hittar den här.

***

The best summer dress from HunkyDory is finally mine! Can’t wait for easy breezy summer days, this dress and some sandals. You can find it here.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00