ANNONS

giveaway – Jane Koenig

/

IMG_5735

IMG_5734

IMG_5747

Snart är det Mors dag, min andra Mors dag ever till och med! Vi i Sverige har ju Mors dag lite senare än de flesta andra länder, läste någonstans att anledningen härstammar från förr i tiden då man ville ha möjlighet att plocka blommor åt mor, och då skulle blommorna få chans att hinna komma upp. Inte vet jag men det låter väl ganska troligt då vår sommar ofta låter sig vänta på.

I samarbete med danska smyckesmärket Jane Koenig har jag nu en toppenvinst till en av er eller ja till er mamma. Du kan vinna ett halsband i guldpläterat silver med valfri lovetag bokstav samt ett loveletter hjärta, värde: 935 SEK.

Allt du behöver göra för att delta är att kommentera här i kommentarsfältet vilken bokstav du vill ha om du vinner. Glöm inte kika in hos Jane Koenig också! Vinnaren meddelas nu på söndag och bör ha smycket i god tid till Mors Dag som ju är sista söndagen i maj det vill säga den 29:e. Lycka till!

http://www.janekoenig.se

47
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00