giveaway – Jane Koenig

IMG_5735

IMG_5734

IMG_5747

Snart är det Mors dag, min andra Mors dag ever till och med! Vi i Sverige har ju Mors dag lite senare än de flesta andra länder, läste någonstans att anledningen härstammar från förr i tiden då man ville ha möjlighet att plocka blommor åt mor, och då skulle blommorna få chans att hinna komma upp. Inte vet jag men det låter väl ganska troligt då vår sommar ofta låter sig vänta på.

I samarbete med danska smyckesmärket Jane Koenig har jag nu en toppenvinst till en av er eller ja till er mamma. Du kan vinna ett halsband i guldpläterat silver med valfri lovetag bokstav samt ett loveletter hjärta, värde: 935 SEK.

Allt du behöver göra för att delta är att kommentera här i kommentarsfältet vilken bokstav du vill ha om du vinner. Glöm inte kika in hos Jane Koenig också! Vinnaren meddelas nu på söndag och bör ha smycket i god tid till Mors Dag som ju är sista söndagen i maj det vill säga den 29:e. Lycka till!

http://www.janekoenig.se

 

  1. Grattis till Katarina som vinner bokstaven M för sin mamma!
    Hälsningar team Carolines Mode

  2. N som i Natalia, min fantastiska mamma som behöver bli bortskämd.
    Tack för en fab blogg.

  3. M för min mamma Maria som oxå är hennes mammas namn och även mitt andranamn. Tre generationer kvinnor:)
    Tack o håller tummarna hihi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..