ANNONS

id2me

/

IMG_5472

ID2ME är ett helt nytt danskt mobilmärke som släpps i Sverige idag. Jag som gillar att testa ny teknik har nu i samarbete med ID2ME fått möjligheten att testa deras första smartphone ID1. Idag har jag haft telefonen några dagar och nu sitter det mesta, navigering och sånt.

Telefonen är enkel och man har skippat swipandet, istället så är navigeringen cirkulär och styrs enkelt med små rörelser,  ett så kallat ‘drag and release’ system. Dessutom behöver man inte titta när man ‘rör sig’ i menyerna, telefonen vibrerar nämligen när man ‘bläddrar’ runt och efter ett tag lär man sig hur många vibrationer det är till en viss app (muskelminne). Det är en funktion jag inte visste att jag gillade förrän nu. Det finns flera fördelar med den här och en stor fördel är priset som ligger på 3690 kr.

Det är lätt att byta färg på mobilen oxå, istället för att sätta på ett yttre klumpigt skal så byter man istället färg på bakstycket. Just nu kör jag vit, känns fräscht till sommaren!

Spana gärna in ID2ME och läs mer här! Du hittar också telefonen hos CDON och Webhallen.

@ID2ME #ID1Sweden

***

I just got a new phone to try out, from new danish ID2ME . So far it’s only available in germany, denmark and now sweden.

2
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00