look of the day x 2

_99A7249
_99A7178

_99A7179

Att värmen äntligen har kommit är ju fantastiskt! Hej snörsandaler, hej korta kjolar och hej då jackor! På översta bilden har jag på mig en kjol från Ahlvar, Frida gör så underbart fina grejer, den här kjolen har grymt snyggt snitt! Jag har också en topp från IRO, en väska från Celine och snörsandaler från Isabel Marant.

På bild två har jag mitt nya set från Lala Berlin, älskar set så himla enkelt att bara dra på och känna sig 100%. Älskar mönstret här också, en Lala Berlin klassiker! Jackan är från Citizens of Humanity och samma väska som ovan och sandaler från Valentino.

***

Finally it’s awesome weather here in Stockholm, like summer! So hello sandals, hello short skirts and goodbye warm coats. In the top picture I am wearing a skirt by Ahlvar, Frida makes amazing clothes, I love this skirt. I’m also wearing a tee from IRO, a bag from Celine and sandals from Isabel Marant.

In the second pic I am wearing my new set from Lala Berlin, I love sets it makes dressing so easy. I also love this print, a true Lala Berlin classic! The jacket is from Citizens of Humanity, the bag is same as above and the sandals are Valentino.

 1. Marta skriver:

  HI Caroline!
  I love the Lala Berlin set. Which size are you wearing in pants and blouse? Thanks in advance!
  /Marta

 2. naomi skriver:

  Love the Valentino’s, what colour are they? x

 3. Naomi skriver:

  Wow, both fab 2nd set is stunning esp those sandals…are they balenciaga?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..