giveaway: agneel bag

IMG_4481

Låt oss starta veckan med en riktigt trevlig giveaway. En klassisk varje-dag väska i navy och med silverdetaljer från Agneel står på spel. Gör en kommentar i det här inlägget för att vara med! Jag väljer en vinnare på fredag så gör din kommentar innan dess!

***

Let’s start this week with a real great giveaway. A classic everyday bag in navy blue with silver hardware from Agneel is on stake. Just comment in this post to have a chance to get it. I will choose a winner on friday so make sure to comment before then!

  1. Gaaaaah!
    Så fiiiiiiiiin!!! Perfekt för sommarens all utekvällar!

  2. What a beautiful bag! The perfect way to make your outfit instantly look elegant. Thank you for arranging this great competition!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..