bambi wears

IMG_3748

IMG_3749

Nytt in till B, två underbart söta klänningar från en av mina favoritbutiker Cleo et Lily. Perfekta nu när värmen snart anländer. Som namnet lite antyder har en massa fint från sydeuropa. Storleksmässigt kan det vara svårt ibland tycker jag men jag tog 2y till B och hon har ungefär 92 idag och det blev perfekt!  De har även en massa annat sött, som den här påsen som B nu har sina gosedjur i! Spana in!

***

New cute stuff for B, two lovely dresses from one of my favorite children stores Cleo et Lily, as the name might hint they carry a lot of southern european clothes = cute stuff. As for the sizes, I think it can be a bit hard, but I got 2y for B, but she is tall and normally wears eu size 92. They also have other things like this cute tote bag that B now has her stuffed animals in.

 1. Ina skriver:

  Hei Caroline, hvor har du kjøpt fotografiet ?
  Takk for svar:)

  1. Hi! It’s a photo I took when I was in Rio (taken from helikopter).
   Best wishes,
   Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..