beauty news

IMG_3661

Jag har nyligen testat lite Nivea-produkter och hittat ett par varje-dag-favoriter. FÖrst har vi Q10 dagkrämen som jag tycker är helt fantastisk, krämig och skön, precis som jag och min hy gillar det! Och så har vi Niveas nya rengöringsprodukter som båda två är riktigt bra, sminket försvinner och huden känns ren och fräsch efteråt. Min favorit av de två får bli whipesen för de är så lätta att ha med överallt, tex när man reser!

***

I’ve recently tried out some Nivea products and I found some new everyday favorites. The Q10 moisturizer is lovely, rich and creamy just the way me and my skin like it. And Niveas new cleansing products are great as well. Both cleansing products removes makeup real quick and makes skin feel nice and clean, but the wipes are great for travel aswell. I love whipes, so easy.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..