ANNONS

weekly streetstyle

/

123

Emilia Olsevik

_99A5424liten

Nathalie Gustavsson

_99A5428liten

Amy Giunta

_99A5401liten

Amy Giunta

Vi beslutade att vi ska ta oss tillbaks till våra rötter och mest plåta streetstyle här i stan, i Stockholm. Vi kommer såklart även resa en del till modeveckorna och plåta men fokus kommer ligga på Stockholm och här finns massor av stil!!! Urvalet kommer vara exklusivt och mer intressant på så sätt, till skillnad från modeveckornas streetstyle som blir lite kaka på kaka och inte så inspirerande alltid.

Här är de första tre lookerna vi plåtat till Stockholm Streetstyles nystart! Jag hoppas du gillar det! Kram! Caroline

PS. Tyck gärna till i kommentarerna!

Foto: Stockholm-Streetstyle.com

***

So we decided we’re gonna go back to our roots and mainly shoot streetstyle in the streets of  Stockholm. But we will of course still travel to fashion weeks and shoot the best streetstyle there aswell. But the focus will be on Stockholm and Stockholm got a lot of nice style to offer! Also the selection will be exclusive and more intresting in that way, as for the fashion week streetstyle we feel it’s only the same old same old which gets a bit boring in the end.

Here are the first three looks from this new beginning of Stockholm Streetstyle. I hope you enjoy it! xx Caroline

Feel free to comment on this below!

Photo: Stockholm-Streetstyle.com

6
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00