ANNONS

carpet problems

/

athome

Som du kanske eller kanske inte vet så har vi nyligen flyttat och det tar lite tid att komma i ordning, packa upp och känna sig hemma. Men vi börjar komma dit nu. Men vi har problem med att hitta en snygg matta, vet inte alls vad vi ska ha. Vi har rätt mycket vitt i hemmet, som du ser är soffan creme/off-white och så. Vi funderar därför på att addera en färgklick, eller om vi ska satsa på typ grått (men det känns ju trist). Vad tycker du? Har du något bra förslag får du gärna lämna en kommentar!

***

As you guys might know we recently moved and it sure takes so time feeling at home and unpacking. But we’re pretty much there soon. Right now we are haveing carpet issues, not sure what to get at all. Our home has a lot of whites as you can see the sofa is creme/off-white and so on. We were thinking about adding some color or just go for grey (but that kind of feels boring). Do you have any suggestions? Let me know in the comments!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00