model off duty

_99A3699

Den här model-off-duty looken inspirerar! En förvisso helsvart outfit men blandningen av material såsom läder och stickat gör den spännande! Blazern som är oversize och de lite ‘klumpiga’ skorna gör looken perfekt! En annan snygg detail är halsbandet som får hänga ovanpå polotröjan, mycket sött!

***

This perfect model off duty look inspires! All black but a mix of materials to keep it interesting, team leather with knit for a nice effect! The loose cut blazer and those chunky shoes makes this look perfect! Another nice detail is the necklace worn over the turtleneck, very cute!

  1. Natalie skriver:

    Really like this outfit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..