salmon, mashes potatoes, melted butter and capers

Dagens lunch. Stekt lax med potatismos, skirat smör och kapris. Jätteenkelt och lättlagat och mumsigt! Jag mosar potatisen grovt med en visp och har lite av vattnet kvar så det inte blir så stabbigt. Jag gillar när man inte har något mer i moset förutom salt. Jag stekar laxen på låg temperatur så den blir saftig och god. Sen smälter jag smör och ringar på och strör lite kapris över. Mums, mums!

IMG_0587

***

Today’s lunch. I had salmon, mashed potatoes, melted butter and capers. Super simple but very yummy! I mash the potatoes with a whisk and make sure I keep some of the water to make it less thick. I love the mashes potatoes this way, without adding anything but salt. I fry the salmon on low temperature so it doesn’t get dry. Then I melt butter and pour that on along with a bucnh of capers. Yum yum!

LOADING..