easy like sunday morning

_99A1928

Det här är en av mina favoritlooker. En superenkel men stylish look som egentligen handlar om passform. Byxorna är culottes (korta och vida), blazern är oversize (på rätt sätt), enkelt och klassiskt. Skorna (ormmönstrade) och solglasögonen (runda Raybans) bidrar till den personliga touchen. Helt enkelt en perfekt skön vardagsoutfit!

Foto: Daniel Troyse

***

This outfit is a favorite of mine. It’s super simple yet looks super stylish and it’s all about the fit really. The pants are culottes (short and wide), the blazer is oversize (in the right way), very basic and classic. The shoes (snakeprint) and sunglasses (round Raybans) makes the look personal and adds to the oouze of everyday laidback cool.

Photo: Daniel Troyse

  1. Great post! Love the outfit. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..