Baby bath time

IMG_0151

Här kommer mina favoritprodukter som jag använder på B. Hela Estelle & Thilds serie är fantastisk, min absoluta favorit är Allväderkrämen som är underbar på torra bebiskinder och knän. Bepanthen är också en torra-fläckar-räddare. Och så har vi hår- och kroppstvätten från Sophie la Girafe som luktar mums, mums, mums!

***

Here are my absolute favorite beauty producs for Baby B. The whole Estelle & Thild range is amazing, my absolute must have here is the All Weather Creme which is great for dry cheeks and knees. Bepanthen is also a savior for dry spots. And the hair and body wash from Sophie la Girafe just smells so yummy!

 1. skriver:

  SOPHIE OS CUTE. I’m from Brazil and your blog is só RELAX.
  ???

 2. Miriam skriver:

  Det ska jag prova!

 3. Sofie skriver:

  Jag använder nästan också bara Estelle o Thild på min dotter! Väldigt bra produkter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..