ANNONS

mile long legs

/

_99A3075l

Stylingtips! Utsvängda byxor som går hela vägen ner till marken får dig att se både längre och smalare ut. Väljer man dessutom att markera midjan, som hon gjort med jackan ovan, så blir benen milslånga! Ett sista trick är att ha höga klackar under byxorna för en extra extra lång look.
Foto: Daniel Troyse

***

Styling tip! Flares that goes all the way down to the ground makes you look both longer and leaner. If you also mark your waist, like she did above with a jacket , the legs will appear a mile long at least! A last tip is to wear high heels underneath, the higher the heel the longer the leg.
Photo: Daniel Troyse

10
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00