beige and blue

L1040008

VI har ju nyss flyttat in i nya lägenheten och vi trivs redan jättebra. I helgen tänkte vi försöka få upp gardiner och fixa iordning i garderoberna. Det är svårt att få tiden att räcka till med lilla B för hon kommer alltid först sen resten, men det är bara kul! Vi ska också shoppa diskmaskin, det kommer nog först i helgen för det spar sån tid att slippa diska. Lite osäker på vilken vi ka ha bara, vill ha en tysk och energisnål en till ett lagom pris.

Jag har på mig tröja från Celine, jeans från Acne (modellen Boy) och loafers från Gucci.

***

We’ve just recently moved in to our new flat and we really love it here. This weekend we thought we’d put up som curtains and get the closets organized. So much fun but everything takes time especially with litte B, she always comes first so there are little time over for everything else. We’re also shopping for a dishwasher, this kind of comes first this weekend, ‘cause it will save us so much time. Just very unsure of which to get, we want a quiet and energy saving one to a nice price.

I’m wearing a knit from Celine, jeans from Acne (the Boy model) and loafers from Gucci.

LOADING..