ANNONS

Giveaway: Philips 7000 Sensitive Shaver

/

philips-series-7000-3

Nu har du chansen att vinna en Philips 7000 Sensitive Wet & Dry rakapparat. Allt du behöver göra för att delta är att kommentera nedan i denna post. Glöm inte lämna din kontaktinformation så vi kan nå dig om du vinner. Vi väljer en vinnare på söndag den 20:e december och vinnaren kontaktas kort därefter.

Du kan också vara med på en Philips 7000 Sensitive Wet & Dry giveaway på Instagram @carolineblomst.

Philips’ No.1 on sensitive skin – Comfort with anti-friction microbead coating for a smooth glide. Protects your skin while cutting extremely close on long, short and flat-lying hairs. DynamicFlex heads effortlessly move in 5 directions to follow every curve of your face and neck for a more comfortable shave. With AquaTec technology you can enjoy a comfortable dry shave or a refreshing wet shave with gel or foam – even under the shower.

 

philips-series-7000-2
philips-series-7000-1

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00