philips-series-7000-3

Nu har du chansen att vinna en Philips 7000 Sensitive Wet & Dry rakapparat. Allt du behöver göra för att delta är att kommentera nedan i denna post. Glöm inte lämna din kontaktinformation så vi kan nå dig om du vinner. Vi väljer en vinnare på söndag den 20:e december och vinnaren kontaktas kort därefter.

Du kan också vara med på en Philips 7000 Sensitive Wet & Dry giveaway på Instagram @carolineblomst.

Philips’ No.1 on sensitive skin – Comfort with anti-friction microbead coating for a smooth glide. Protects your skin while cutting extremely close on long, short and flat-lying hairs. DynamicFlex heads effortlessly move in 5 directions to follow every curve of your face and neck for a more comfortable shave. With AquaTec technology you can enjoy a comfortable dry shave or a refreshing wet shave with gel or foam – even under the shower.

 

philips-series-7000-2
philips-series-7000-1

 1. Helena skriver:

  Min fina man letar efter den perfekta rakapparaten, än har varken han eller jag lyckats. Skulle väldigt gärna överraska honom med denna variant som ser ut att ha alla förutsättningar för att bli en ny favorit?

 2. Emil skriver:

  Min flickvän har tipsat mig om din giveaway – gissar att det var en hint! Skulle därför bli mycket glad om jag blev utvald, och jag vet en annan som hade blivit ännu gladare… 🙂

 3. Josefin skriver:

  Den här hade jag velat ge till min pappa!

 4. Oh skulle vara en perfekt gåva till min skäggiga man??
  God Jul till Er!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..