På ‘the HOT list’: flaskor från bkr. De har synts på kändisar världen över och kan kanske vara de hetaste flaskorna just nu. bkr är lyxiga och fashionabla flaskor med ett budskap mot konsumtionssamhället, mot vattentransporter över kontinenter och mot kemikalier som man får i sig när man tar beslut utifrån bekvämlighet. Flaskorna är gjorda av glas och har ett skydd av silikon.

Grundarna av bkr, Tal och Kate säger såhär:

”We created bkr because we were intelligent, fashion-obsessed, cultured women who were drinking out of cheap, disposable plastic water bottles. It didn’t compute, but we were addicted. We searched and couldn’t find a reusable water bottle we loved. We wanted something clean, clear, effortless, luxurious and beautiful – that wasn’t made of plastic or metal, didn’t have a huge mouth, and didn’t feel like camping equipment. Something we could become more attached to than plastic water bottles. From this the idea for our luxe little bkr was born.”

LOADING..