Jag är så glad att äntligen få berätta att jag har skapat en skokollektion tillsammans med världens största skokedja Deichmann. Jag blir den första bloggaren som gör ett samarbete med dem (tidigare har de jobbat med Cindy Crawford och Halle Berry) jag är superstolt att de valde mig! Jag hade en pressvisning för skorna i Hamburg tidigare idag och nu kan jag äntligen dela med mig av nyheten!

Kollektionen är väldigt mycket mig, den innehåller bärbara skor med fina detaljer. Kollektionen är enkel, avslappnad och sexig! Det finns en hel del svarta skor i samlingen, men också mönster som camo, pixel och aztec. De är de perfekta 10 paren för säsongen, allt man behöver. Skorna kommer att finnas tillgängliga på nätet (endast online) från 3:e mars. Och priserna varierar från 12.95 (!) euro (runt 120 kr och upp – har inte de exakta svenska priserna ännu) vilket är väldigt trevligt!

2 av bilderna ovan är lånade från eurowomandk och kalinka_kalinka.

Update: Jag har på mig jacka från Esprit, mina egna jeans + kashmirtröja och (såklart) Deichmann x Caroline Blomst pumps med remmar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..