Den här nya doften ”white woods” från Clean dök upp på kontoret förra veckan. Det är den seanste doften från Clean och den kommer ut i butik i september. Det är en träig musk, varm och lyxig med doftnoter av bergamot, mandarin, vaniljorchide, magnolia, kalla, bärnsten, sandelträ, pralin och svartpeppar.

Jag har alltid gillat Cleans dofter och testat ett par av dem. Men den här känns mer mig än någon av de andra Cleandofterna. Den doftar fräsch och sensuellt på samma gång men på ett milt och sofistikerat vis. Min nya favorit. Den här kommer jag att köpa när den kommer ut i butik. Jag tror den kan bli grym att variera med, i vanliga fall kör jag ju min varje-dag-doft från Chloe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..