Essies neon kollektion består av sex perfekta sommarlack. Lysande och elektriska nyanser som passar finfint ihop med en lätt solbränna. Mina personliga favoriter är Bottle Service och Saturday Disco Fever. Och som alltid är namnen på färgerna kul, om jag skulle välja ett lack bara baserat på namn så skulle jag nog välja Boom Boom Room, det låter lite kul tycker jag!

Vilken är din favorit utav neonfärgerna? Berätta!

Här är alla färgerna:

Bottle Service – fuschia rosa

Saturday Disco Fever – stark orange

Bouncer, it’s me – elektrisk blå

DJ play that song – stark lila

Boom Boom Room – bubblig rosa

Shake your $$ maker – dollar grön

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..