ANNONS

lip sorbet

/

De här Raspberry Miracle Lip Sorbets från Lumene är en ny favorit. Det är ett läppglans i penform och kommer i åtta trevliga nyanser. Glanset innhåller hallonfröolja som har en vårdande effekt – glansen doftar också härligt av just hallon. Mumsigt! Värt att nämna är också att formulan är fri från parabener. Glanset sitter bra och känns bra på läpparna. Och förpackningen ser superläcker ut (det är alltid ett +).

Nyanserna är #10 Spring Beauty, #11 Sandy Beach, #12 Summer Sky, #13 Blooming Meadow, #14 Fresh Morning, #15 Full of Berries, #16 Wild Raspberries, #17 Come Into Flower. Jag har tagit en bild av hur färgerna ser ut i dagsljus, den bilden ser du här. Mina favoriter är #11 och #12.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00