Jag får en hel del frågor om vad man kan/bör ha på sig som gäst på ett bröllop. Och det där är supersvårt att svara på. Kolla först om det finns någon klädkod, är det ett formellt eller icke formellt bröllop? Vad ska de andra gästerna ha på sig? Är det ett dag- eller kvällsbröllop? Med det i bagaget kan du lättare hitta rätt i djungeln av outfits. Jag ska gå på ett bröllop i sommar och det är ett icke formellt sådant där gästerna är fria att ha på sig vad de vill. Eftersom det är ett sommarbröllop tänker jag mig något glatt i mjuka färger som tex. lila, gult eller mint/grönt. Det kan inte bli fel. Jag tänker också att det är bra om outfiten och accessoarerna kan användas vid fler stunder än just detta tillfälle. Här kommer några förslag. Hoppas att du finner inspiration!

1. Clutch från Jimmy Choo. 2. Klänning från Acne (det är denna jag har köpt). Den kan bäras på två sätt, antingen stängd i halsen som på bilden eller öppen (det föredrar jag). 3. Orm/nitskor från Valentino. 4. Antigona clutch från Givenchy. 5. Söt look med kjol från Graham & Spencer och topp från Haute Hippie. 6.Prickigt set från Rochas, topp här och byxa här. 7. Klänning från Stella McCartney. 8. Gul/transparent hård clutch från Zara. 9. Klänning från Zara. 10. Skor från Valentino. 11. Remsandaler från Jimmy Choo.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..