ANNONS

Blomst the brand

/

0E1A5570

Den senaste tiden har jag jobbat för fullt med mitt märke, Blomst, som är en fortsättning på det jag släppte 2012. Tanken är att göra perfekta pieces med första fokus på jackor. Jag börjar smått i liten skala och första plagget som släpps är en fuskskinnjacka. Jag drar igång i augusti om allt går som det ska. Det har verkligen varit lite upp och ner i och med Covid-19 men det verkar som om det rullar på bra nu.

***English*** Lately I’ve been working on my brand, Blomst, which is a continuation on what I released in 2012. The main idea is to create few perfect pieces with a focus on jackets. I’m starting out small and the first item to be released is a faux leather biker jacket. I plan to go live in august if all goes as planned. It sure has been ups and downs now with the virus and everything but it looks like it’s running smooth now.

IMG_0724

Den här jackan är snyggt oversize, hänget är perfekt och den är lagom tunn så den funkar inne hela vintern också, likt en blazer. Det här är verkligen den perfekta bikerjackan. Jag kommer snart visa och berätta mera!

*** English*** This jacket is such a cool piece. Oversize with a perfect fit, works both over knits as well as underneath a winter coat as an indoor piece. The perfect biker jacket. I will soon show and tell you more! 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Dags att gå till Narkoskliniken igen!

/

IMG_1316

Den här stolen alltså… Förra veckan var det då dags att besöka min tandläkare Joakim på Narkoskliniken igen. Äntligen skulle att få slippa mina provisoriska framtänder och sätta dit de permanenta kronorna. Gah, snacka om att det var nervöst! Var rädd både för hur det skulle kännas och för själva ditsättandet. Ja ni vet ju sedan tidigare att jag är väldigt rädd för det här. VÄLDIGT RÄDD. Förra gången blev jag sövd och jag hade aldrig klarat det som behövdes göras utan att sövas. Sån tur att det finns möjlighet att få göra det. Den här gången blev det lustgas och det gick så bra.

0E1A5531_d

Jag var också lite orolig för hur tänderna skulle se ut men det behövde jag inte vara. Jag är så sjukt nöjd med de nya tänderna. Så jag måste passa på att nämna Oral Estetik som min tandläkare samarbetar med, det är dom som skapat och format mina nya tänder, Åsa har verkligen gjort ett så grymt jobb. Det är ju liksom ett hantverk det där att forma nya tänder och jag fick besöka dom, komma med åsikter och inspirationsbilder och hon jobbade utifrån det och utifrån formen i min mun, bettet och resterande tänder. Jag hade aldrig någonsin kunnat föreställa mig att det skulle bli så bra, tänderna passar mig och liknar det jag hade fast är jämnare/rakare men fortfarande naturligt. Jag förstår verkligen att de är en av Sveriges bästa tandtekniker.

Nu har jag bara något besök kvar där jag ska få bryggan som ska sitta över den där nedrans tanden som jag var tvungen att ta bort som ju startade allt det här. Blir klar innan midsommar så det känns fantastiskt skönt. Även om det här kanske inte är så stor grej för många så var/är det en jättemegagrej för mig så är grymt stolt att jag tog mig igenom det. Och hade aldrig gått utan min tandläkare, Joakim, som är så himla proffsig, förstående och inlyssnande.

*** English *** Last week I went to my dentist Joakim at Narkoskliniken again, it was time to get my new front teeth. GAH! Super scared but also excited. I had laughing gas which was great and made this experience good for me. If you follow me here you know that I’m VERY VERY scared of dental procedures. And now I had these big things (for me) to be done in my mouth. So I’m very proud of myself that I made it and so happy about my new teeth! Still can’t believe I did it really. I’m so lucky I have my dentist Joakim, could never have done this without him.

4
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

dille på blazers!

/

Det här inlägget innehåller annonslänkar / This post contains adlinks

Hej! Hoppas du mår bra och att du har en skön helg! Här försvann det fina vädret lika fort som det kom och det är regnigt och grått. Lika bra det kanske för vi har haft en städ och fixar helg och jag har bland annat rensat i garderoben. Jag försöker gå igenom garderoben med jämna mellanrum för jag gillar inte att spara och ha massor som bara ligger. En bra regel tycker jag är en in en ut. Det vill säga köper jag något nytt så behöver jag plocka undan (sälja/skänka/slänga) något annat. Och så har jag lagt undan vinterplagg också, så skönt. Här nedan visar jag några av mina absoluta favoriter för vår och sommar! Bland annat har jag dille på snygga blazers, alltså det kan ju vara bästa plagget!?!

*** English *** Hello! I hope you are staying healthy and that you are enjoying the weekend! Here we had some summer weather but it kind of disappeared as quickly as it came. And it’s been grey and rainy a couple of days. So we decided to clean and tidy up at home, I also cleaned out my closet. I try to do that quite often, I’m not much for saving and having loads of pieces that I don’t use/wear. I also put away the winter coats. This way I can fill up with awesome spring and summer pieces. Here I’m showing you my favorite pieces, one key item for me is the blazer. I love a good blazer!

0E1A5256
0E1A5257

Den här blazern kommer från COS och är min absoluta favorit just nu! Den sitter så snyggt på! Den är herrig i modellen och oversize, precis det jag gillar! Mitt set med kjol och topp kommer från Ahlvar och dessa två kommer användas flitigt nu i vår och sommar! Älskar den mörkgröna nyansen!

*** English *** This blazer is from COS and is one of my aboslute favorites. The fit is sooo great! It’s a mens war insprired one that is oversize, just my style. My set with skirt and top is from Ahlvar  and I will wear these two pieces a lot this spring and summer! I love this dark green shade. 

0E1A5681 (kopia)
0E1A5685

En annan favorit är den här från Arket som har intagen midja och ger en mer feminin look. Älskar! Mina jeans och skor kommer från Monki.

*** English *** Another favorite is this one from Arket which has a cinched waist, looove! My jeans and shoes are from Monki. 

0
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00