Ett år…

Ett år går väldigt snabbt!

Men jisses vad mycket som hänt det senaste året i DV:s tjänst!

Resor, inspiration, modeveckor, experter, konstnärer, otaliga läppstift och underbara kollegor!

Nu är det dags för mig att tacka för min fantastiska tid på DV och gå vidare mot nya roliga mål.

I augusti är Therese Hallberg tillbaka som skönhetsredaktör.

Vart tar jag vägen?

Jag har tillsammans med produktionsbolaget Brickpark startat modesajten ModeSnack där vi varje vecka (söndagar) släpper ett podcastavsnitt där jag intervjuar en spännande person inom modebranschen. Det blir designers, fotografer, hårstylister, makeupartister, pressansvariga… ja alla möjliga modepersoner ni kan tänka er.

En vecka innan varje podcastavsnitt släpper vi en trailervideo där ni får en liten bit av samtalet och en inblick i intervjupersonens vardag. Första avsnittet finns ute nu, intervjupersonen är stylisten och designern Gorjan Lauseger. Se trailervideon här! Hör avsnittet här! 

Ni når mig på carin@brickpark.se

Vi ses!

Carin

LOADING..