Vita

I lördags fyllde jag år och passade då på tillbringa eftermiddagen hos duktiga Maria Boström Salong Vita. Hon fräschade upp mitt hår inför sommaren med en lite ljusare nyans och en välbehövlig toppklippning. Färgen hon använde heter DIA Light och hon tipsade om att den är extra skonsam och passar perfekt både nu innan sommaren men speciellt efter sommaren när håret är solblekt och du bara vill ha en skonsam uppfräschning av färgen.

Jag frågade även Maria om tips inför sommaren för att skydda håret.

– Använd hårvårdsprodukter med solskyddsfaktor i så skyddar du håret från solen. Du kan även passa på att lägga i en vårdande hårinpackning i håret när du ska ligga på stranden eller bara sola och inte bada. Då vårdas håret och inpackningen verkar bra i värmen.

Eftersom det var min födelsedag var hon även gullig och bjöd på vin och popcorn!

Sen åkte jag och mötte upp mina vänner och firade födelsedagskvällen på Trädgården!

Hoppas ni haft en bra helg!

LOADING..