Ett år…

Ett år går väldigt snabbt!

Men jisses vad mycket som hänt det senaste året i DV:s tjänst!

Resor, inspiration, modeveckor, experter, konstnärer, otaliga läppstift och underbara kollegor!

Nu är det dags för mig att tacka för min fantastiska tid på DV och gå vidare mot nya roliga mål.

I augusti är Therese Hallberg tillbaka som skönhetsredaktör.

Vart tar jag vägen?

Jag har tillsammans med produktionsbolaget Brickpark startat modesajten ModeSnack där vi varje vecka (söndagar) släpper ett podcastavsnitt där jag intervjuar en spännande person inom modebranschen. Det blir designers, fotografer, hårstylister, makeupartister, pressansvariga… ja alla möjliga modepersoner ni kan tänka er.

En vecka innan varje podcastavsnitt släpper vi en trailervideo där ni får en liten bit av samtalet och en inblick i intervjupersonens vardag. Första avsnittet finns ute nu, intervjupersonen är stylisten och designern Gorjan Lauseger. Se trailervideon här! Hör avsnittet här! 

Ni når mig på carin@brickpark.se

Vi ses!

Carin

LOADING..

Luxsit

Svenska ekologiska märket Luxsit har en ny stjärna i sitt sortiment. Den återfuktande och svalkande ansiktsmisten Enrich Hydrating mist innehåller björksav och gurkextrakt vilket reducerar rodnad och ger huden en fin lyster.

Fotad i solskenet på mitt matbord imorse.

Luxsit har även flyttat hela sin fabrik till Postens gamla lokaler på Textilgatan i Hammarby Sjöstad, alla deras produkter görs alltså här i Sverige vilket gör dem än mer miljövänliga. På textilgatan blir det snart även butik där du kan köpa deras produkter.

Från och med den 15 juni har de även ett pop-up spa på Smögens hafvsbad, där de kommer att erbjuda speciellt framtagna Luxsit-behandlingar.

LOADING..

NK Kosmetik

NK i Stockholm och Göteborg satsar de just nu stort på avdelningen Kosmetik och har den senaste tiden haft olika spännande aktiviteter och erbjudanden.

Jag har fått en fantastisk möjlighet att lotta ut en doftkonsultation till er läsare. Vad innebär det?

NK Kosmetiks doftexpert hjälper till att hitta rätt i djungeln av väldoft. Oavsett om du söker en doft för en kväll eller din nya signaturdoft utgår konsultationen från dina behov. Vid ett möte med doftkonsulten fastställs dina önskemål, och därefter presenteras ett antal utvalda dofter för dig. Värde 300 kr.”

OBS! Konsultationen måste nyttjas innan 20 juni – så skynda på och tävla direkt!

Parfym är något jag tycker är väldigt spännande och jag har både själv testat NK:s doftkonsultation och har vänner som testat. Under konsultationen får du berätta mycket om dig själv och deras expert hjälper dig att hitta fram till flera dofter som passar just dig och ditt liv.

Tävla genom att maila mig på carin.karlsson@dv.bonnier.se och skriv en motivering till varför just du ska vinna. I ämnesraden skriver du NK Doftkonsultation. Tävla nu!

Bild på NK:s doftexpert Linda Landenberg.

NK Kosmetik har även skapat fyra fina instruktionsfilmer till vårens makeuptrender som ni kan ta en titt på nedan.

LOADING..