Uthuset

Details from our livingroom

bykiki-home-interior-decoration-4
bykiki-home-interior-decoration-3

I stopped by one of my favorite local stores in my home town, Uthuset the other day. She has the cutest interior and also a bunch of really nice clothing brands. However, I carried this huge pot home myself so my arms were so sore the next day! :’D All worth it though! haha! Think it turned out great in our livingroom, such a nice green detail and the pot and the tree was such a perfect match!

//

Gick förbi en av mina lokala favoritbutiker, Uthuset i Gävle tidigare i veckan för att hämta upp denna snygga kruka. Köpte ett nytt träd till vardagsrummet så blev superglad när jag hittade denna fina kruka som passade helt perfekt! De blev en så härlig grön detalj i vardagsrummet också, håller ni inte med? Har ni Gävlebor inte varit på Uthuset tidigare så tycker jag ni ska smita in där och kika på lite inredning och kläder, hon har så himla mycket fint!:) 

  1. Tora skriver:

    Hej! Var har du köpt dina posters? Precis vad jag letat efter!

  2. Linnea skriver:

    Hej jag undrar var du har köpt trädet? Har letat efter ett sådant väldigt länge så jag skulle uppskatta ditt svar! Hoppas du haft en fantastisk dag, du är så himla fin❤️

  3. Vet du om den superfina palmmöndstrade bikinin som du har designat kommer tillbaka in i lager igen på na-kd? Kram

  4. Superfint!
    Vart har du köpt bananplantan??

Comments are closed.

LOADING..