Golden field 

Dress from faithfullthebrand 

Hey darling! 

We’re just waiting to board our flight to Vancouver, feels like we left just a week ago but we’ve actually been home for over a month and a half. We’re just going there for Emilie and gregs wedding so It’s going to be a lot of fun, we’re staying for 9 days so it’s a pretty short trip. Well now it’s time to board, later peeps! 

// 

Hej vänner!

Vi sitter just nu och väntar på att boarda vårt flyg mot Vancouver. Känns som vi nyss lämnade Vancouver men vi har redan varit hemma i över 1,5 månad, galet vad fort tiden går. Denna gång åker vi tillbaka för Emilie och Gregs bröllop så de ska verkligen bli så kul! Jag och Anton stannar bara i 9 dagar men de är lagom för vill vara hemma så mycket som möjligt innan vi lämnar Sverige igen i höst. Puss 

 1. Denise skriver:

  Hej! superhärliga bilder! Får jag fråga var klänningen kommer ifrån? 🙂

 2. Ååh så härliga bilder och älskar klänningen! Och dit hår ser superfräsch ut! 😍😍😍

 3. Lina skriver:

  Så underbart! 😍

 4. Men hur härliga bilder? Verkligen typsik svensk sommar! Älskar det!

 5. Lisa skriver:

  Så härligt! Fina bilder!

Comments are closed.

LOADING..