Fresh flowers

This post contain adlinks

bykiki-home-interior-decoration-2
bykiki-home-interior-decoration

Lamp from house doctor |  Rug from ellos | Table from Kasenberg | Couch from Mio

Hey babes!
I’ve been working and organizing the apartment this morning, bought some fresh flowers yesterday, white peonies are my favorites! I mostly just wanted to peek in and say hi since I’m trying to update more often again:) I bought a new lamp from house doctor a couple of weeks ago and I love it! Think it looks so good in our livingroom.

//

Hej vänner! 
Känner mig lite trögstartad idag efter några glas bubbel med tjejerna igår. Men de var de värt, hade så trevligt:) Idag har jag suttit och svarat på lite mail och grejat i lägenheten. Köpte färska blommor igår, vita pioner, så fint tycker jag! Tänkte mest kika in för att säga hej eftersom jag försöker uppdatera oftare igen men jag ville även visa er vår nya lampa i vardagsrummet som jag köpte för några veckor sedan. Tycker den passade så bra där och den är ju så himla fin:) 

  1. Så snyggt! Vad heter soffan?

  2. Lisa skriver:

    Men åh så fint! Var kommer vasen ifrån?

  3. Line skriver:

    Åå ja !! Att du ska uppdatera oftare gör mig gladast!! Älskar ju din blogg<33

  4. I love the simple style of your apartment!<3

Comments are closed.

LOADING..