Home Sweet Home

This post may contain adlinks

bykiki-home-interior-decoration
bykiki-home-interior-decoration-9
bykiki-home-interior-decoration-7
bykiki-home-interior-decoration-8
bykiki-home-interior-decoration-6
bykiki-home-interior-decoration-5
bykiki-home-interior-decoration-3

Marble lamp from Ellos, here! | Bench from ORdesign | Black Flower pot from Bruka | Black candle holders from Bruka | Sheets from Beach House, here! | Bedroom lamp from here!

Hey babes!

So good to be home. Again.. Haha! Feels like I’ve been out and about since we got back but now I’ve actually been home for a whole week straight;) Thought I could share a little interior post with you guys since it was forever ago I last posted something from our Swedish home. Been doing some shopping and right now I’m really into black details. Got the new black candle holders last week and I think they look so good in our big windows. We also got our new black dining table but I don’t have the chairs that I want yet so I’m gonna wait a little bit with showing you pictures of that. xx

//

Hej finingar! 

Så skönt att vara hemma. igen… Känns som jag varit ute och flängt sedan vi kom hem i slutet av April. Men nu har jag varit hemma en hel vecka i sträck och de är verkligen så nice! Så tänkte de kunde vara kul om jag dela med mig av lite inredning eftersom de var vädigt länge sen jag gjorde de. Just nu älskar jag att blanda in svarta detaljer i hemmet. Köpte de svarta ljusstakarna förra veckan i Stockholm och jag tycker dom passar på bra i våra stora fönster. Fick även hem vårt svarta matbord för ca 2 veckor sedan men  har inte hunnit köpa nya stolar så visar bilder på de när jag fått hem de stolar jag vill ha:) Puss! 

 1. Linn skriver:

  Vart är er soffa ifrån? 🙂

  1. kiki skriver:

   Från Mio, men den har tyvärr utgått, såg däremot att dom hade något liknande, BOX hette den när vi köpte den. Kram 🙂

  1. kiki skriver:

   Thank you! 😀 <3

Comments are closed.

LOADING..