First wedding dress fitting!!

Dresses from Milagro

aecbaf81-c436-4e66-a035-a0a230045040.jpg
img_1033.jpg
img_1037.jpg
img_1038.jpg
img_0992.jpg
img_1036.jpg
img_1035.jpg

Hey Fellows!

What an amazing weekend I’ve had with so much love! On Friday we surprised my best friend with a baby shower at my place and on Saturday me and my amazing girls drove to Stockholm to try on dresses for me wedding next year, such a surreal moment to see yourself in a wedding dress for the first time. I didn’t find the one but I wasn’t expecting to either.  But it was so good to get an idea of what I like and don’t like, cause let’s just say there’s a few options out there.. However I was so happy to have my girls with me on this special day, I really have the most amazing friends in my life (there was a few missing) but I’m so thankful! <3

//

Hej finingar! 

Vilken fantastisk helg jag haft med så mycket kärlek! På fredagen överraskade vi min bästa vän med babyshower hemma hos mig, min fina fina vän ska ha barn om en månad och jag är så lycklig för hennes skull! På lördagen så åkte jag och mina tjejer till Stockholm för att prova klänningar till mitt bröllop nästa sommar. Vi bodde kvar en natt på diplomat så att vi kunde gå ut och äta på kvällen och ta en lång brunch tillsammans på söndagen innan vi åkte hemåt igen. Jag hittade ingen klänning som skrek mitt namn men de var iallafall ett steg i rätt riktning, nu vet jag vad jag gillar bättre samt vad jag inte alls vill ha även om jag hade ett litet hum innan. Är så glad att så många av mina vänner kunde vara med på denna speciella dag, inser verkligen hur lyckligt lottat jag är att ha så många fina vänner i mitt liv (de var några som saknades), men jag är så tacksam! <3 

  1. Hello where from is your blue shirt??

  2. Vackra bilder på en vacker kvinna. Tror att du skulle bli ljuvligt vacker i en Zetterberg Couture klänning, bara ett litet tips.
    Lycka till med livet och kärleken.

  3. Hej, härliga bilder. Vilken modell är klänningarna i näst sista och sista bilden?

    1. kiki skriver:

      Hej, det är nog bäst om du skriver och frågar Milagro om de så du får rätt svar 🙂 kram

Comments are closed.

LOADING..