Dream Vacation

This post may contain adlinks

6c760a71-80df-4a5a-bccc-e1989b67323c.jpg
deb89661-29af-41ac-991c-404ce4752a09.jpg
img_8678.jpg
86179953-16aa-4b01-8f1c-a6de6c8b89e8.jpg

Wearing bikini from my collection, here!

I’m honestly so proud of the bikini collection I’ve done, I already have about a million bikinis but my own design actually is my favorites right now.

However guys, let’s talk about Maldives for a second. I’ve dreamed about this place my whole life, no joke. And now me and Anton finally decided to go. It was a bit of a last minute thing but at the same time not, we been talking about going for some time now but I had so much work and other trips planned and was also moving in to our apartment at the same time so I didn’t think we were gonna end up going this year. But thanks to Asia collective they helped us plan our trip in only 4 days and so far it’s been the best trip of my life. We stayed at Drift Retreat the first 3 nights and had one of those Water villas you picture when think of  the Maldives. At least I do. Imagine waking up and have a crystal clear ocean right outside your room. Pretty amazing. This if for sure not the last time I’m visiting the Maldives.

//

Jag är verkligen så så stolt över min bikini-kollektion! (får man säga så?!) Jag har ungefär en miljon bikinis redan men min egen design är helt klart mina favoriter just nu. 

Hursomhelst, och till vad inlägget ska handla om. Maldiverna. Vilket paradis! Har drömt om att åka hit hela mitt liv och äntligen så har jag och Anton tagit oss hit. Trodde inte de skulle bli av i år för jag hade så många andra resor inplanerade plus att vi precis flyttade in i vår lägenhet igen och inte riktigt hunnit få ordning. Men som tur är så hjälpte Asia collective oss att få ihop resan på bara 4 dagar! Och redan efter 15 minuter på Maldiverna så visste jag att detta skulle bli den bästa resan jag gjort. Vi spenderade våra 3 första nätter på Drift retreat, en plats jag verkligen rekommenderar om ni bara vill ta det lugnt.Aldrig känt mig så avslappnad på en plats i hela mitt liv, stämningen på ön var så lugn och harmonisk och galet romantisk dessutom. Jag skulle gärna åka tillbaka dit på vår honeymoon. Vi bodde i en water villa, en sån som man föreställer sig när man tänker på Maldiverna. Eller iallafall jag gör;) 

  1. I hope you are going to the underwater restaurant at the resort you are staying at now. If so, please post lots of pics! Take care and have a wonderful time 🙂

    1. kiki skriver:

      We went there yesterday! So amazing! 😍 xx

Comments are closed.

LOADING..