Countryside mornings

This post may contain adlinks

bykiki-countryside-bid-14
bykiki-countryside-bid-12
bykiki-countryside-bid-13
bykiki-countryside-bid-8
bykiki-countryside-bid-5

Basket from bloomingville, here! | Blanket from himla, here! | Pillow covers from Caravanserai

Good morning fellows!

We’ve almost been home for a week now and it’s been so good! We’re currently living at Antons moms house on the countryside but we will get our apartment back in a couple of days I think.

I’m waiting for my sister to get here right now, we’re gonna try to find a place for my wedding next summer and she’s pretty good at researching etc so I will for sure need her help! Remember I told you I found a location I really liked? They only did weddings in June and June in Sweden can be really freaking cold. ”welcome to our wedding, bring your winter coat” ;). It’s almost not even a joke. So I would prefer to have the wedding in the end July.

//

Vi har nästan varit hemma i en vecka nu och de har varit så himla mysigt. Just nu bor vi på landet i Antons mammas hus, väntar på att vi ska få tillbaka vår lägenhet och förhoppningsvis får vi tillbaka den tidigt nästa vecka. 

Just nu väntar jag på att min syster ska komma hit, vi ska sätta oss ner och börja planera bröllopet, vi ska iallafall försöka hitta en plats och datum. Minns ni att jag skrev att jag hittat en plats jag blev kär i? Dom kör bara bröllop till mitten på juni, och ni svenskar ni vet ju att de kan vara svinkallt i juni;) ”välkommen till vårt bröllop, ta med er vinterjackan”. Jag har iallafall haft vinterjacka på mig i juni de två senaste åren, hur sjukt är de? Så vi skulle föredra att ha bröllopet i slutet av Juli. 

 1. Nova skriver:

  Where are u? Missing your posts!!

 2. Bella skriver:

  Så fina bilder! Och jag håller med om vädret, i år tycker jag dessutom att det har varit kallt väldigt länge. Att det ska snöa på Valborg i vissa delar av Sverige är ju inte alls vad man vill.

  http://nouw.com/bellss

 3. Jojo skriver:

  I´m a big fan of your blog, you inspire me so much!

 4. Jojo skriver:

  I´m such a fan of your blog! You inspire me so much!

 5. Looks like a refreshing place to wake up!<3

Comments are closed.

LOADING..