Graduation Dresses

This post contains adlinks

bykiki-student-klänningar2

1. here! 2. here! 3. here!

bykiki-student-klänningar1

4. here! 5. here! 6. here!

bykiki-student-klänningar

7. here! 8. here! 9. here!

Hey fellows, Since it’s almost graduation time I thought I would share some cute dresses for graduation, hope you like them:) Also, it’s only three days left till my collection release, so excited to see you guys rock my clothes! 😀

//

Hej på er! Eftersom skolavslutningar och studenter börjar närma sig så tänkte jag att jag kunde tipsa om lite fina avslutningsklänningar, hoppas ni gillar dom!:) Och hörrni, nu är det bara 3 dagar kvar tills min kollektion släpps! Ska bli så kul att se er rocka mina kläder 😀 Puss!  

  1. Maria skriver:

    Jättefina klänningar! Tycker nummer 4 var finast!

Comments are closed.

LOADING..