Hawaii Snapshots

Different snapshots from Oahu, Hawaii

img_4730.jpg
img_4728.jpg
320da333-562a-4d5b-bf02-ad5ed9b2120f.jpg
f40bd106-ef8d-4399-8a8a-45b1f729a8c3.jpg
img_4274.jpg

Hey Darlings! 

Here’s a few more snapshots from my trip to Hawaii. Unfortunately I just got information about a little delay on my collection, there’s still a few more pieces that we’re waiting for and we really want them to be ready for the launch so right now it looks like the launch is going to be the 18th of April. So a few days later than we were hoping. But I swear guys it will be worth the wait!;) At least I hope you’ll think so!:) 

//

Hej vänner! 

Bjuder på lite mer bilder från Hawaii. Tyvärr så fick jag precis veta att mitt kollektions-släpp kommer att bli några dagar försenat, vi väntar fortfarande på de sista plaggen till kollektionen och vi vill verkligen ha med dom när kollektionen släpps så därför kommer vi att skjuta på de några dagar. Just nu ser de ut som att de kommer släppas den 18e, så vi håller tummarna! Hoppas ni kommer tycka att det är värt väntan! 😀 Puss! 

  1. I was wondering where you get all of you Levi shorts! I love them!

  2. Hvor kjøper du shortsene? pils svar

Comments are closed.

LOADING..