Crouching Lion Hike

img_4125.jpg
d287e358-48a1-4edb-8cc8-a59e473fa1bb.jpg
9553f5be-87c8-42d4-a125-1174d576c480.jpg

Hey friends!  

One of the days in Hawaii we decided to go for a hike, I didn’t bring any runners for the trip so had to do the hike in my stan smith sneakers! You have no idea how slippery it was, we were literally gliding all the way down. haha! It was all worth the view though, so so beautiful! And the bikinis we’re wearing, guess what?! They will launch in my collection next weekend!! YAY! 😀 

// 

Hej vänner! 

En av dagarna i Hawaii gick vi en kort men brant hike, jag hade inte med mig några träningsskor så fick ha på mig mina stan smith sneakers. Så jag gled på riktigt hela vägen tillbaka ner!;) haha! Men så himla värt utsikten, så fint! Topparna vi har på oss är från min kollektion för Na-kd och kommer släppas nästa vecka! Så taggad att ni äntligen kommer kunna köpa min alldeles egna kollektion! 

 

  1. ISA skriver:

    Men wow, vilken otroligt vacker ö det där är alltså!

  2. The view is amazing and definitely worth Stan Smith’s sneakers, hahah :))

Comments are closed.

LOADING..