Hunting for a new dining table

I'm Currently trying to find a new kitchen table for our apartment in Sweden,

bykiki-interior-dining-table

Hey babes!

So right now I’m searching around for a new dining table for our apartment in Sweden, I’m moving back in about a month so I was thinking of ordering something pretty soon to have it delivered before we get back. iiiih I’m so excited to dig in to some interior decoration again and to start sharing it with you again.

However, I’m currently choosing between a marble or black dining table, but I honestly think I’m leaning towards a black very thin and minimalistic table, what do you guys think? Marble or black? Black or marble?

//

Hej vänner! 

Just nu sitter jag och kikar på ett nytt köksbord till vår lägenhet i Sverige, jag flyttar hem igen om en månad och eventuellt Anton med beroende på om dom tar sig till slutspel eller ej. Jag är iallfall så galet taggad på att börja pyssla med inredning igen, att bo i en hyrd lägenhet med hyrda möbler är ingen hit för den inredningstokige kan jag säga;) Tänkte försöka beställa ett bord så snart som möjligt så att de hinner komma fram tills vi flyttar hem, annars är vi nämligen utan matbord. 

Hursomhelst, jag försöker välja mellan ett svart bord eller ett bord i marmor men tror jag lutar mot svart just nu faktiskt. Tänker mig ett svart, tunt, minimalistisk bord som de ovan. Så snyggt! Vad tycker ni svart eller marmor?:) 

4213c283dd4f9cd6be9c1710359ed812

I also thought that if I would get tired of it or if we buy a house and need a bigger table I could just use it as an office desk? How pretty? It’s the same table as in the right corner above and I think it looks so good as a desk but I also love it in the kitchen. The one above is from HAY and it’s not overly expensive either.

//

Skulle de va så att jag tröttnar eller att vi flyttar till större så tänker jag att man kan använda bordet som ett skrivbord på kontoret istället? Hur snyggt? De är faktiskt samma bord som den högra nedersta bilden ovan. Bordet kommer ifrån HAY och var inte så farligt dyrt heller faktiskt. 

 1. Love your blog! How do you make your collages and put your pictures together like that?

 2. Gloria skriver:

  Åh-kan du snälla säga vart jag hittar marmorbordet???

  Stort tack

 3. Anna skriver:

  marble!! 🙂

 4. Sylvia skriver:

  Get a black marble table ! 😀 Also, just a suggestion, IKEA has legs pretty much exactly like those on the Hays table you linked. I have combined them with one of their wooden desk tops and it looks nice as both a desk and as a kitchen table. Gives a very modern, utilitarian look for less than ca 700 sek. Lycka till with your search!

Comments are closed.

LOADING..