Wedding plans & First step

bykiki-wedding-plans

Have we found the perfect location?

Today me and Anton sat down for a coffee at JJ bean, talked about some wedding plans, where we wanna go for vacation after the season and much more. We always go for coffee together and just sit down and talk about everything.

So after our little coffee date, Anton had to go to the rink for tonights game and I went home to get some work done. I’ve also been searching around for some wedding locations. I find it really hard to find a location you love for both the ceremony and for the dinner/party? We want an outdoor ceremony for sure and a nice indoor location for the dinner. It’s just that when we find a location we love for the ceremony then we don’t like the dinner/party location. But I did find one place today and it’s not far from our home town so I got really excited. I’m not 100% sure if they even do bookings for weddings but I’ve at least emailed them so fingers crossed they let us have our wedding there. They had literally everything we been searching for and the nature was so amazing!

Since we’ve decide to get married in Sweden I think we need to have the dinner/party indoors or at least have a huge party tent if we wanna be outdoors. We obviously wished we could have the dinner outdoors too but we don’t live in the most tropical country ;), the odds for a cold and rainy wedding is pretty high so it’s probably better to plan the evening/night indoors. I don’t want all our guests freezing to death;)

//

Idag gick jag och Anton iväg för att ta en kaffe på JJ bean en gata bort, vi satte oss ner och pratade om bröllopsplaner, vart vi vill resa efter säsongen och mycket mer. Vi brukar ofta gå och ta en kaffe för att prata om allt mellan himmel och jord, tycker de är så mysigt. 

Sen så var Anton tvungen att åka till rinken för kvällens match och jag drog mig hemåt för en kväll med jobb och mera jobb. Jag har även sökt runt efter platser där vi skulle kunna tänka oss ha vårt bröllop, har tyckt att de varit så svårt att hitta en plats för både ceremonin och middagen/festen som vi älskar. Men idag kom jag faktiskt över en plats som låg förvånansvärt nära vår hemstad. Allt föll mig i smaken- naturen, vattnet, byggnaden och festlokalen. Är däremot osäker på om dom tar bokningar för bröllop men jag har iallafall mailat och håller nu tummarna för ett positivt svar. Tur är iallafall att vi är ute i god tid så skulle de inte gå får vi fortsätta letandet.

Eftersom vi nu har bestämt oss för att ha bröllopet i Sverige så tror jag att vi måste ha middagen/festen inomhus, alternativt i ett stort fint partytält (som sista bilden till vänster). Vi önskade så klart att vi hade kunna haft middagen/festen utomhus men eftersom vi råkar bo i Sverige så finns det inga garantier att de ens kommer vara varmt på dagen och risken att de kommer regna är också stor;) Så de känns som de blir bäst att ha de inomhus, vill ju inte att våra gäster ska frysa ihjäl;) 

  1. Hej fina du!

    Letar febrilt efter en bra plats nära Gävle för bröllop. Vad har ni hittat för något? Förstår om du inte vill svara men vore så snällt! Maila så slipper alla se det 🙂

    STOR Kram!

  2. Exciting times! I’m not planning on getting married anytime soon, but all these beautiful pictures are so inspirational, haha! 😀

Comments are closed.

LOADING..