Rooftop Hangouts in B&W

f8e2571e-dd5a-4cc7-bf08-8133bd278d68.jpg
a41952cd-e4a0-4abe-b1ac-38c4d11f0e8b.jpg
41da6340-223a-462c-842c-060a15719915.jpg
img_1941.jpg

Pants from Zara | Tee from here! | Cardigan from here! | Sunnies from ray ban, here! | Bag from Chanel

Lovely weather in Vancouver yesterday so we chilled on the rooftop for an hour after we had lunch down town. Our rooftop is amazing, great view and it’s so pretty. 
Today it’s game day, well not for Anton since he’s out for the rest of the season. But he still has to be at the rink to workout so I’m gonna go and hangout with the girls and have some wine, a couple of us are going out for some drinks after the game so that will be fun:) Well, now I’m gonna hit the gym and then I think me and Anton are gonna go have a look in some stores, not too many since it’s not very comfortable for Anton to stroll around on crutches;) poor guy, only one more week until he will be able to walk again though. yay!:) 

//

Så härligt väder i Vancouver igår, så efter vi käkat lunch åkte vi upp på vår rooftop och hängde där en stund. Den är så fin och utsikten är helt fantastisk. 
Idag är de match, men inte för Anton såklart eftersom han är borta för resten av säsongen. Men han måste iallafall vara på rinken och träna under tiden så jag tänkte åka dit och hänga med tjejerna och dricka lite vin;) Vi är ett gäng som ska ut och drinka lite efter matchen så de ska bli mysigt. Nu ska jag sticka till gymmet en sväng, de är ”tvätta-håret.dag” så antar att de får bli lite svettig cardio;), sen tänkte jag och Anton gå och kika i lite butiker, blir väl 2-3 butiker eftersom de inte är så roligt för Anton att strosa omkring med kryckor, har själv aldrig behövt gå med kryckor men de ser inte värst bekvämt ut för händer/armar.. Men nu är det bara en vecka kvar innan han får ”kasta” kryckorna och börja gå igen:)

  1. Hello!! I LOVE these pants..much like all the other commenters haha. Can I ask what they’re called? I’m looking everywhere through the Zara website and not having much luck. Tak!! x

  2. Super cool pants! 😀

  3. Linn skriver:

    Kan inte du dela med dig av några tips på vårjackor? 😀

  4. Hej Kiki. Tak for en dejlig blog. Jeg har to spørgsmål. Hvilken størrelse har du på bukserne fra Zara? Jeg ville gerne bestille dem på nettet, men jeg er lidt i tvivl om størrelsen.
    Derudover lagde du på et tidspunkt op at du havde designet nogle bikinier, som jeg synes så SÅÅÅÅ fine ud! Hvornår kan man købe dem?

    mange tak!!

Comments are closed.

LOADING..