LA Diary

9d2c8a82-331c-4da0-93a7-d5ebce4a538a.jpg

Our first morning in LA we went to my favorite brunch place, I really wanted to take the girls there and I don’t mind going there every time I’m in LA. I ordered a chicken panini with a side sallad and my favorite iced green tea. So yum!

//

Första morgonen i LA åt vi brunch på mitt favorit-brunch-ställe i LA, Urth cafe.  Ville verkligen ta tjejerna dit eftersom dom aldrig varit i LA tidigare och jag har inget emot att äta där varje gång jag är i LA. Bästa. 

bykiki-melrose-alfreds-tea
d3cf325a-f91a-4ee0-a730-17d55d4e0078.jpg

Then we strolled around in Melrose since we already were in that area. It’s just so cute to walk around there with a cold drink in your hand. I bought a cold matcha which was the yummiest thing ever! My friends hated it but I loved it, hm, they have no taste! 😉

//

Sen strosa vi runt i Melrose eftersom vi redan var i krokarna. Det är så mysigt att bara gå runt där med en kall drink i handen. Jag köpte en kall matcha på alfreds tea room och de var de godaste på länge. Mina vänner höll på att kräkas när dom smaka den men jag tyckte de var så himla gott, dom har verkligen ingen smak mina vänner! 😉 haha.

bykiki-hike-to-hollywood-sign

Then we drove off to the hollywood sign, changed clothes in the car and started walking up the hill. We were suppose to hike all the way up but most have taken the wrong hike cause we didn’t make it all the way. It was still beautiful and the weather was perfect.

//

Sen körde vi till Hollywoodskylten, bytte om till träningskläder i bilen och började traska uppåt. Tanken var att vi skulle gå hela vägen upp till skylten men vi måste ha tagit fel hike för vi kom inte längre. Men de var fortfarande väldigt vackert och vädret var toppen! Vill i göra den hiken så får ni googla ”hike to Hollywood sign” så får ni upp info om de. 

bykiki-sur-restaurant

One of the nights we had a reservation at the Sur Restaurant, has anyone watched the ”show”? I haven’t but my friends had so we decided to go and check it out. The food and drinks were actually really good.

//

En av kvällarna hade vi bord på restaurangen Sur, har någon sett den reality showen? Jag har inte sett något av de men några av mina vänner hade de så vi bestämde oss för att ta oss dit. Maten och drinkarna var faktiskt riktigt riktgt bra. 

02bc2d1c-330a-4b86-921c-37aefd7968e7.jpg

The next morning we had brunch down town at the L.A Chapter, I’ve been there before and I love their avo toast.

//

Morgonen därpå åt vi brunch downtown på L.A Chapter, jag har varit där en gång tidigare och jag älskar deras avocado-macka. 

bykiki-venice-beach

Then we went to the Grove to walk around, I haven’t had the best experience with the food there so we just walked around in some stores and then we went off to Venice beach to watch the sunset. I’m not a huge fan of Venice but I think it’s something you still wanna do when you’re in LA so I took the girls there even though I’ve been there many times already. We had dinner in santa monica that night and it was delicious.

//

Efter brunchen åkte vi till The Grove, jag har inte haft den bästa matupplevelsen där men de är mysigt att strosa runt och gå i butikerna så vi var bara där ett tag innan vi åkte till Venice beach för att hinna med solnedgången. Jag är inget superfan av venice, tycker de blir lite för ”turistigt” och hetsigt men de är kanske ändå något man vill se när man är i LA. Vi avslutade kvällen med middag i Santa Monica och de var en tio-poängare. 

bykiki-le-pain-melrose

Our 3d and last day we had brunch at Le pain in Melrose, I’ve been to a few Le pain in other cities before but this was my best experience so far. The avocado toast was so good and I had a raspberry lemonade which was soo yummy too! And everything taste better on a hot patio don’t you think?

//

Vår tredje och sista dag så åt vi på Le pain i Melrose, jag har ätit på Le Pain några gånger innan i andra städer men detta var nog min bästa upplevelse so far. Min avocado-macka var så himla god och jag drack en hallon-lemonad till som var så fräsch. Sen så smakar ju allt bättre på en uteservering, håller ni inte med? 

bykiki-rodeo-drive

Then we didn’t have that much time before our flight so we went to rodeo drive for some window shopping and ice cream. I love how clean and nice rodeo drive is, I always enjoy walking around there.

//

Sen hade vi inte så mycket tid kvar innan vi var tvungna att lämna tillbaka bilen och röra oss mot flyget så vi åkte förbi rodeo drive för lite fönstershopping och glass. Jag älskar att strosa runt där, de är så rent och fint och butikerna är så vackra. 

 1. Frida skriver:

  Hej,
  Vart kommer den snygga grå/svarta jeanskjolen ifrån? Letar efter precis en sån!!
  Kram!

  1. kiki skriver:

   Hej, den är från h&m 🙂 kram

 2. Ser ut som ni har haft underbara dagar. Fina bilder.

 3. All these avocado toasts make me drool, haha! 😀

 4. ISA skriver:

  Åh älskar stämningen i The Grove. Tack för världens bästa throwback till LA, haha! saknar den staden <3

 5. Mer mat bilder!! Jättefina bilder <333

Comments are closed.

LOADING..