Lacquer & Stripes

0d55a8c9-82b6-4814-bd9f-b5a7be4dd136.jpg
img_1405.jpg
img_1389.jpg
8cdefc23-513f-4cb0-87e9-532e385d5f5a.jpg
snapseed-4.jpg

Skirt from H&M, similar here! | Shirt from Zara, similar here! | Boots from topshop, here! | Sunnies from Celine Paris, here! | Bag from Louis vuitton (adlinks)

Heeey darlings!

I’ve missed you! My friends from Sweden has been here for 9 days and we’ve had a packed schedule of things to do. It’s been so much fun and we’ve done so much so I do have more material to share with you on the blog. I literally have had no time left for blogging but now I’m excited to start blog more again:) x

//

Hej vänner! 

Jag har saknat er, blev en rejäl bloggpaus där när mina tjejkompisar kom och hälsade på. Vi har haft fullspäckat schema varje dag så jag har verkligen inte haft någon tid över till att blogga. Men nu har jag iallafall lite material att dela med mig av till er och jag har saknat att uppdatera er om vad som händer om dagarna. Puss! 

LOADING..