Flower Print Trend

1. here 2. here 3. here adlinks

bykiki-flower-print

I bet no one have missed the flower print trend that is going on right now? I’m a little bit obsessed with everything flowers right now. So hot to match a pair of flower printed jeans or a denim skirt with a simple tee and a pair of boots. 

//

Antar att ingen har missat blom-prints trenden som är i gång just nu? Personligen så älskar jag de! Så snyggt att matcha ett par blommiga jeans eller en blommig jeanskjol med en simpel tisha och ett par boots. 

  1. Roligt att se att det vi hade på 70_talet kommer igen. Det är väl lite så med trender att har man haft det en gång så är man inte så sugen igen. Men du som är ung kan klä dig så. Kram

  2. Hej! Jag undrar om du har några gymtips i vancouver, samt om du vet fler svenska Vancouverbloggare som är lika bra/inspirerande som du, både lifestyle/mode och även träning? Ska resa dit i april nämligen 🙂 Tack och tack för en så inspirerande blogg/insta! Kram Alfhild

  3. I haven’t quite made up my mind about the flower printed jeans trend yet… On one side I kinda like a little, but on the other side I don’t think I quite like it either. Haha, I’m not sure!:P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..