Flower Print Trend

bykiki-flower-print

1. here 2. here 3. here adlinks

I bet no one have missed the flower print trend that is going on right now? I’m a little bit obsessed with everything flowers right now. So hot to match a pair of flower printed jeans or a denim skirt with a simple tee and a pair of boots. 

//

Antar att ingen har missat blom-prints trenden som är i gång just nu? Personligen så älskar jag de! Så snyggt att matcha ett par blommiga jeans eller en blommig jeanskjol med en simpel tisha och ett par boots. 

  1. I haven’t quite made up my mind about the flower printed jeans trend yet… On one side I kinda like a little, but on the other side I don’t think I quite like it either. Haha, I’m not sure!:P

  2. Alfhild skriver:

    Hej! Jag undrar om du har några gymtips i vancouver, samt om du vet fler svenska Vancouverbloggare som är lika bra/inspirerande som du, både lifestyle/mode och även träning? Ska resa dit i april nämligen 🙂 Tack och tack för en så inspirerande blogg/insta! Kram Alfhild

  3. Så snyggt!

  4. Cina skriver:

    Roligt att se att det vi hade på 70_talet kommer igen. Det är väl lite så med trender att har man haft det en gång så är man inte så sugen igen. Men du som är ung kan klä dig så. Kram

Comments are closed.

LOADING..