Q&A Part II

Question: Hey! I’m pretty new here so I simply just just wanna know who you are/what you do? Where do you come from? How old are you? Why do you live in Vancouver? Do you work/have you been working with anything before the blog? X // Hej! Jag är ganska ny här som läsare så jag undrar helt enkelt vem du är/vad du gör! T.ex Vart kommer du från? Hur gammal är du? Varför bor du i Vancouver? Jobbar du/har du jobbat med något annat förutom bloggen/instagram? Kram!
Answer: Hi! And welcome to my blog family!;) I’m turning 25 in March, I’m from Gävle, Sweden but born on the countryside in a place called Axmarbyn. I live in Vancouver because Anton (my fiancé) plays hockey here for Vancouver Canucks, so we live in Sweden during the summer. My blog and instagram has been my full time job for the past 3 years I think, before that I worked in a clothing store and then in a restaurant for one summer. // Hej och välkommen till min lilla bloggfamilj;) Jag blir 25 i Mars, jag kommer från Gävle men är uppväxt i en liten by, Axmarbyn. Flyttade till Gävle med min mamma och mina syskon när jag var 8 år. Jag bor i Vancouver eftersom Anton (min kille) spelar hockey för Vancouver Canucks, så vi bor i Sverige på somrarna. Bloggen och instagram har varit mitt heltidsjobb sedan 3 år tillbaka, innan de jobbade jag i klädbutik och även i en restaurang en sommar. 

cropped-cropped-bykiki-header-dv-6.jpg

Question: Hey, i was just wondering what your favorite restaurants are in vancouver xx // Hej, jag undrar vilka favoritrestauranger är i Vancouver kram
Answer: Hmm, me and Anton actually talked about this yesterday when we were out for dinner and I don’t know if I have any restaurant I love but I do like Heirloom (a vegan/vegetarian) restaurant a lot, their Caesar sallad is the best!! And I also like cactus clubs chicken lettuce wraps a lot, then I don’t have that many restaurant I love here actually // Hmm, jag och Anton pratade faktiskt om de igår när vi var ute och käkade. Jag har faktiskt inte så många restauranger jag älskar här, Herloom (en vegan/vegetarisk) restaurang tycker jag mycket om, dom har världens bästa caesarsallad, sen gillar jag Cactus clubs chicken lettuce wraps. Annars tycker jag Sverige tar hem alla priser för bra restauranger och bra mat. 

bykiki-vancouver-snapshots

Question: Are you gonna live in Vancouver next season too? Or is Anton going to play in Sweden again? I would like that. Do you want kids? If so, before or after your wedding? How do you keep the relationship up when Anton travels a lot? Do you like Vancouver or are you homesick? XX thanks for a good blog! // Kommer ni bo i Vancouver nästa säsong också? eller ska Anton spela hemma igen. Det vore roligt :).
Vill ni ha barn? om ja, isåfall innan bröllopet eller efter?
Hur håller ni kärleken igång när Anton är borta så mycket?
Trivs du i Vancouver eller längtar du hem ?
kram. Tack för en bra blogg
Answer: We don’t know where we are gonna be next year, Anton only signed one year here so we will see what happens:) Yes we want kids, probably after the wedding. I don’t think any couple spend as much time together as we’ve done this year. Anton has been injured so he’s home pretty much all the time, I would say I travel more but we still spend a lot of time together:) I like Vancouver but it’s been a tough season with Antons injury and all so ofc I’m homesick, I miss my friends and family every day. But everyone has been visiting us so it’s been good:) // Vi vet inte vart vi kommer vara nästa säsong, Anton signade bara ett år så vi får se vad som händer:) Ja, vi vill ha barn, förmodligen efter bröllopet. Jag tror inte något par spenderar så mycket tid ihop som vi gör om jag ska vara ärlig, Anton har varit skadad hela säsongen så han är alltid hemma, det är snarare jag som varit borta mer. Jag gillar Vancouver men det har varit en tuff säsong för oss med Anton skada och min brist på inspiration etc så jag har absolut hemlängtan, saknar mina vänner och min familj varje dag. Men alla har varit och hälsat på så de har varit underbart:) 

07b5d5df-9c42-4b65-9111-fbbec5464c33.jpg

Question: Hey, i love to follow your amazing and inspiring blog !!
I would love you to make a guide du punta cana? Or in the first place answer: Where to stay? What to see? And what do you recommend? // Hej, jag älskar att följa din inspirerande blogg!! Jag skulle bli jätteglad om du ville göra en guide till Punta Cana? Eller iallafall svara på: Vart man ska bo? Vad man bör se? Och vad du rekommenderar?
Answer: Hi! Thanks a lot, makes me so happy!:) Honestly, I went there with my friend Carolina, her family has a villa there so we mostly just stayed in the villa and at the beach next to their villa. We wanted a chill trip so that’s all we did. If we went again we would probably explore more. We went to Playa blanca beach club couple of times to hang at the beach and have lunch there and that was sweet and we went to the ”natural swimming pool” which was really nice. But I don’t have much more advice for you right now. // Hej, tack så mycket vad glad jag blir!:) Helt ärligt, jag och Carolina bodde i hennes familjs villa när vi var där, vi ville ha en chill-resa så vi gjorde inte så jätte mycket vilket var väldigt skönt. Vi var till Playa blanca beach club några gånger, hängde på stranden där och drack goda fruktdrinkar, sen hängde vi mest på stranden vid deras villa. Vi tog även båten ut till ”the natural swimming pool” en dag och de var grymt!:)

bykiki-dominican-republic-punta-cana-72

Question: My question is: how do you stay inspired? // Jag undrar: hur håller du dig inspirerad?
Answer: Fact is, I don’t. Think it was pretty obvious that I lost all my inspiration and motivation this winter and it was a bit scary. Didn’t even think I ever would find the inspiration again but I did and it feels so good to be back to the normal me. I guess it happens to all of us:) // Faktum är att jag inte gör de. Det var ganska uppenbart att jag tappa all min inspiration i vintras och de var inte alls kul. Trodde inte ens att jag skulle hitta tillbaka igen men de gjorde jag och de är sådan lättnad. Antar att de kan hända vemsomhelst:) 

Question: Hey! When you were a teenager (16+), were you a party girl or were you the calm and quite type that didn’t meet that many in your own age? How did you and Anton meet? When was the first kiss and who took the first step? Love your blog! xx // Hej! När du var i övre tonåren (16+), var du en sån som festade mycket eller var du den lugna blyga tjejen som inte träffade så många i din egen ålder? Hur träffades du och Anton, när var er första kyss och vem tog initiativet? Älskar din blogg, puss!!
Answer: Hey, I don’t think I was the ”calm” type, I was busy playing soccer and hanging with my friends, I didn’t party much until I was 17-18 and when I was 16-17 I had a boyfriend on distans so we traveled almost every weekend to see each other. Then I met Anton when I was 18, we met at a club actually, very romantic;) But luckily that wasn’t the first kiss;) I honestly can’t remember the first kiss? Jeez, but I would say it was at his apartment, a one room apartment he had when we met. // Hej! Jag skulle inte säga att jag var speciellt lugn, jag spelade fotboll och hängde mycket med mina tjejkompisar, började festa lite mer när jag var 17-18. Hade pojkvän på distans när jag var 16-17 så vi reste mycket till varandra på helgerna för att ses sen träffade jag Anton när jag var 18. Vi träffades på krogen faktiskt, verkligen romantiskt;) Haha. Tyvärr minns varken jag eller Anton första kyssen, men skulle tro att de var hemma hos han i hans lilla etta som han bodde i då. 

bykiki-anton

  1. I love reading this, one kinda gets to know you a little bit better!:) Have a good weekend!<3

  2. Wow en eloge för hur ärlig du är i dina svar, något som gör att jag fortsätter att titta in här lite då och då! Jag har slutat följa alla bloggar som jag följde tidigare(inklusive denna), eftersom jag upplever att det bara blir mer och mer resehets, bikinibilder och nyttighets/träningsfokus, vilket helt klart kan ta kål en annan dödlig… det blir en stor lyckofasad som jag tror många köper rakt av vilket iaf fick mig att varken må bättre med mig själv eller bli inspirerad. Nu tittar jag som sagt in då och då och förhåller mig så till favorit bloggarna. Tror att det jag egentligen ville skriva var
    tack Kiki för att du håller dig dödlig.

  3. Greta skriver:

    I would love to know more about your workout routine and if you’ve always been in such a good shape?

Comments are closed.

LOADING..