Q&A Part I

Question: Hi beautiful! First I just wanna thank you for such good blog, have followed your blog and instagram for quite some time and you always share so much inspiration. My question is what did you do to take your blog and instagram to the next level? Did you do anything special or what is your best advice to grow? x  // Hej fina du! Måste först och främst tacka för en sån härlig blogg, har följt den och dig på instagram ganska länge nu & du bjuder på så fin inspiration! Min fråga är hur du gjorde för att ta ”nästa” steg med bloggen & instagram? Gjorde du något speciellt eller vad är dina bästa tips för att växa inom det? Kraam!

Answer: Hi you! Aww thank you so much makes me so so happy! I don’t know if I did anything special to grow my accounts, I kinda started growing my instagram when it was still pretty new so I think I was in the loop early. But I believe that if you wanna grow big on instagram today, focus on a nice feed, good edit and stay unique. There’s millions of instagrammers out there but I still believe you can grow big today if you do the right thing. // Hej fina! Åh tack så mycket, de värmer i hjärtat!:) Vet inte om jag gjorde något speciellt för att växa mina sociala medier, jag började med instagram när de fortfarande var ganska nytt så jag tror att jag tjänade mycket på att vara i svängen tidigt. Men om man vill ha ett växa på instagram idag skulle jag föreslå att fokusera på ett bra flöde, bra redigeringar och var unik. Det finns miljoner instagammare där ute men jag tror ändå att det går att bygga något från grunden idag om man gör rätt sak som intresserar människor idag. Kram! 

474b0cbe-2d04-4a08-adf8-ac1b0600e41b.jpg

Question: Hey! I love your blog, it´s always full of inspiration! I was wondering, what is your job, to write this blog? If so, how did you achieve it and how long does it take? It will be a dream, to do something like this! Maybe you can give us some tips? <3 // Hej! Jag älskar din blogg, den är alltid så fylld med inspiration! Jag undrar, vad jobbar du med? Att blogga? Om så, hur började du och hur lång tid tog de? De skulle vara en dröm att göra något sånt! Du kanske kan ge lite tips? <3
Answer: Hey, oh thank you thank you! Yes, blogging/instagramming is my job. As I answered in the above question it’s about creating a good and interesting feed that people like right now. I started early so it was easier for me but I would still think it’s absolutely possible to grow a good account just work hard for it, post often and good pictures. // Hej, åh tack så mycket! Precis, att blogga/instagramma är mitt heltidsjobb eller snarare 24/7 jobb. Som jag sa i ovan fråga så handlar de om att bygga ett bra flöde med bra och unika bilder. Känn av vad som uppskattas just nu och kör på de men med din egna nisch. Jobba hårt och publicera ofta och bra bilder. 

img_7143.jpg

Question: Hey! I’m so excited for your collection and I love the top with the deep neck you wore. I was wondering if you could share what bra you can wear under a top like that. // Hej! Är så spänd på att se din kollektion, tycker att det svarta linnet med ”snörningen” du bär i ett inlägg är så snyggt! Jag undrar om du kan dela med dig av några tips på bra bh som inte syns under topar/klänningar med sådan djupare urringning eller som har öppen rygg? 😊
Answer: I actually don’t wear any bra under at all, just free the nipples! 😉 Just kidding, but I think that material works really good to not wear a bra and I never felt uncomfortable not wearing a bra. But I guess we all have different boobs so you can either do nipple covers or a sticky bra, I’ve been using both for other outfits. // Jag har faktiskt ingen bh under alls, just free the nipples!;) Skämt o sido, men denna top funkar faktiskt utmärkt utan bh, den är tight och tjockt ribbat material så jag kände mig inte alls obekväm utan bh. Men alla har såklart olika bröst så de kanske inte funkar för alla men isåfall skulle jag använda nipple covers eller en sticky bra. 

img_8177.jpg

Question: Hey, what is your all over favorite bag and what camera do u use besides your phone? // Hej, vilken är din favoritväska och vilken kamera använder du när du förutom din telefon?
Answer: Oh my favorite bag right now is no doubt my newest one from Chanel, I’m really happy with that purchase. I’m using a Canon eos 6d when I’m not shooting with my phone. // Åh min favoritväska just nu är utan tvekan min nya Chanel, är så nöjd med de köpet. Jag fotar med en canon eos 6d när jag inte använder min telefon:) 

bykiki-classic-chanel-flap-bag-2

Question: When have you planned your wedding? Where do you buy most of your clothes? // När har ni planerat ert bröllop? Vart köper du mest dina kläder?
Answer: We have planned our wedding for summer 2018:) I buy most of my clothes from Na-kd and topshop right now // Vi har planerat att gifta oss sommaren 2018:) Jag köper oftast mina kläder från NA-KD och Topshop just nu.

2016-05-18_0088

Question: How do you edit your instagram pictures? // Hur redigerar du dina instagrambilder?
Answer: I edit all my instagram pictures in VSCO, Snapseed and face tune. I can’t tell you what filter I’m using cause right now it’s literally different for every picture. I bought them all so I have tons of different options. // Jag redigerar alla mina instagrambilder i VSCO, snap seed och face tune. Jag kan tyvärr inte säga vilket filter jag använder ju nu för de är helt ärligt olika för varje bild. Jag har köpt alla så jag har ett gäng att välja på. Jag tar de som passar ljuset i bilden bäst:) 

bykiki-homer-cafe

 

  1. Nice read, I just pɑssed this onto a сolleague who was doing sⲟmе reseeɑrch on tһat.
    Αnd he actually bought me luncҺ since I found it for hіm smile So let me rephrase that: Thɑnk you for lunch!
    ”There are places and moments in which one is so completely alone that one sees the world entire.” by Jules Renard.

  2. I love these Q&As! Looking forward to reading more of them! 🙂

  3. Hej!! Vilket datum exakt släpps din kollektion hos NA-KD ?

    Ser sååå fram emot det!

Comments are closed.

LOADING..